Dit is Finnerz

Nico Langendoen (Mr. Yuki 2023) ontdekte dat slechts 10% van de Nederlandse ondernemers direct zicht heeft op zijn cijfers. Dat moest anders vond hij. In nauwe samenwerking met Yuki richtte hij in 2016 Finnerz op. Het doel? Tegen een vast tarief, met gerobotiseerde verwerking en binnen slechts één werkdag klanten veel beter inzicht geven in hun prestaties.

Scroll omlaag

Wij baseren ons advies op cijfers die altijd actueel zijn

Ons team van ervaren klantadviseurs weet hoe vervelend het is om te werken met cijfers die niet bij zijn. Ze zagen in de praktijk de accountants achter de feiten aan lopen omdat de boekhouding niet op orde was. Het advies dat zij gaven was daardoor minder goed onderbouwd.  

Klanten van Finnerz beschikken altijd en overal over actuele gegevens tegen een vast tarief per maand. Dit tarief ligt meestal tussen de 75 en 300 euro per maand.

Waarom je administratie kantoor vervangen door Finnerz?

Meer inzicht & nauwkeurigheid

Onze missie bij Finnerz is om ondernemers te helpen sneller te groeien en winstgevender te zijn. Dit doen we door het inzichtelijk maken van financiële cijfers die altijd actueel en nauwkeurig zijn. Wij zijn jouw betrouwbare boekhouder die elke werkdag zorgt voor kloppende cijfers als een Zwitsers horloge.

Scherp & gepast tarief

Bij Finnerz werken we hard om ons tarief scherp te houden, terwijl we toch hoogwaardige dienstverlening bieden. Dit doen we door een deel van ons werk te automatiseren met robotic accounting. Zo kunnen we onze klanten de beste service bieden tegen een betaalbare prijs.

Automagische boekhouding

Onze gedreven boekhouders en klantadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het snel en accuraat verwerken van jouw financiële administratie. Wij bieden een online boekhoudservice waarmee we met behulp van slimme robotic accounting software 98% van alle boekingen binnen één werkdag verwerken. Zo werken we efficiënt en tegen lage kosten.

Finnerz helpt ondernemers

Finnerz helpt ambitieuze en groeiende ondernemers bij het gerobotiseerd uitvoeren van de administratieve organisatie. Hiermee nemen wij de volledige administratieve rompslomp uit handen en geven wij door een uniek werkproces met een nauwkeurigheid van 24 uur inzicht in de resultaten en KPI’s van organisatie. Finnerz is exclusief partner van Yuki.

“…want u kijkt toch ook niet 12 maanden later naar de nabeschouwing van de Champions League finale?”

Bekijk onze tarieven

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Finnerz is in de jaren hard gegroeid. We hebben een fijn kantoor in Breda én hubs in Rotterdam en -Amsterdam. We hechten veel waarde aan een collegiale cultuur waarin leren en samenwerken centraal staat.

Bekijk onze vacatures

Award winning Finnerz

Naast persoonlijke groei willen we ook graag als bedrijf scoren. Daarom zijn we er trots op (en een beetje stil van) dat we beloond zijn met maar liefst drie prijzen.

2024

Customer Intimacy Award

Hoogste klanttevredenheid en tijdigheid
2023

Mr. Yuki Award

Grootste Yuki ambassadeur Nico Langendoen
Nico Langendoen met Yuki award
3e prijs

Yuki Operational Excellence Award

Begin nu met betaalbaar boekhouden

Neem contact op